2012. augusztus 19., vasárnap

Nyugodt vasárnap

Az előző nap illetve napok pörgőssége után, mára pihit rendeltem el. Így nem is mentünk messzire, csak délután egy kis szentendrei fagyizás volt tervezve.
Szeretem ezt a várost. valahogy megragad és mindig új és új arcát látom. Most kivételesen eltértünk a megszokott úttol és felsétáltunk régi utcákba. Ott találtunk is egy kisebb teret, ami telis tele volt virágokkal. Volt egy kis tábla, ami hírdette, hogy ez a virágok és kívánságok tere. (http://www.facebook.com/viragokeskivansagoktere) Mert hogy bárki hozhat ide egy cserepes virágot, gondozni fogják. A virágba, pedig egy kívánságot lehet elrejteni. Ez nagyon megragadta a fantáziánkat és hirtelen mindenkinek lett kívánsága. Természetesen Majáé lett a legjobb, mert hogy ő azt fogja majd kérni, hogy igazi hercegnő lehessen. Drága, sose hiszi el, hogy nekünk mindig is az volt és lesz. :) De legyen úgy, válljon valóra az álma ... Így van még egy utunk oda, virágot kell vinni, benne a kívánsággal. :)
Aztán még elsétáltunk a Duna partra, ahol is láthattuk, mennyire apad a Duna, köszönhetően a szárazságnak. Szinte karnyújtásnyira a túlpart, annyira be lehet menni a mederbe. Amellett, hogy felejthetetlen élmény volt ennyire a Duna közepén állni, ijesztő is ... de nagyon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése