2012. augusztus 7., kedd

Tegnap nagy nap volt

egyrészt mert vettünk szivacsot az ágyba és össze is szereltük Maja régi ágyát, így Dundi először aludt nem rácsos ágyban. Nagy ágyban, ami csak az övé. Övének érezte ő nagyon is a rácsosat is, mert sírt, mikor elraktuk, nem értette, hogy akkor ő most hol fog aludni. De kellett már, mert előszeretettel foglalta el a nagyokét, akik meg előszeretettel nem szerették ezt. Még akkor sem, ha mondjuk Maja nem is használja. :/
A másik, ami miatt nagy nap volt, hogy Dundi először aludt pelus nélkül. Már mondhatjuk hónapok óta tiszta pelussal ébred, és tegnap rettentes hőség volt, így azt gondoltuk itt a megfelelő alkalom.
És tényleg tisztán kelt. MIlyen fura nem, hogy ő éjszakai szobatisztasággal kezdi. Egyébként meg már szépen pisil, kakil itthon a bilibe. És elvileg lenn is szól ... kivéve, ha beszélgetek mással, vagy nem rá figyelek, mert azt mindig egy bugyiba bele művelettel torolja meg. Még akkor is, ja ő jellemzően naponta 2-3x pisil, képes akkor is egy óra alatt 4 bugyit elhasználni. Kedvencem, hogy kakilni is képes bárhol és bármikor, ha nagyon nem figyelek. És milyen jó is azt eltakarítani ... pláne itthon a maradványokat. bleeee!!!!!
De haladunk ... remélem! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése