2012. augusztus 2., csütörtök

Erik és a bicikli

Tervben volt, hogy Eriknek majd kéne egy bicikli. Mivel Maja az övét nem nőtte ki és én meg úgy gondoltam, hogy lassan Erik is elkezdhetne tekerni, nem csak futó biciklizni, vagy ami nagy bánatom, hogy visszajött a motor.
Így jött, hogy mivel Anita új biciklit kapott, a szülei úgy gondolták, hogy akkor Eriknek adják a régit. Jaj, de örültünk!!! KÖnnyen és gyorsan megoldódott a probléma. Már csak egy maradt, hogy a bicikli rózsaszín volt. Nos, ezt apa orvosolta, kollégájának a férje átfújta és még egy rakétát is festett rá. Így lett igazán fiús.
Próbálta is a fiú a tekerést, új volt neki, hiszen előtte még nem tekert. De nem nagyon tetszett neki, hiszen így sokkal lassabb volt és mindenki otthagyta. De azért gyakolrolt és tetszett neki.
Majd kb két héttel ezelőtt, mikor mentünk le közölte, hogy akkor apa vegye le a pótkerekeket. Mondtuk, hogy nem lesz jó és hogy ő még nem tud, de nem érdekelte. Aztán az utca végén már mérgesen dobta el a biciklit, mert tényleg nem ment. Megjegyzem, ügyes volt, csak nem kitartó.
Aztán tegnap megint szólt, hogy akkor ő most biciklivel jönne ... és végre sikerült neki!!!! Ráült és igaz az elindulást még gyakorolni kell, de tök ügyesen biciklizik.
Olyan büszke vagyok rá!!! Nem hiába, maholnap már nagy ovis lesz ... amit minden nap meg is említ!!! :))) - ma már megyünk oviba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése