2011. december 26., hétfő

Karácsony másnapján

Most úgy esett, hogy nem 25-én, hanem 26-án jött el a mamiékhoz a család. Nem is bántuk, mert legalább a vasárnapot pihenősre vettük, no meg játék felderítősre. Sokat játszottunk és a jó időre való tekintettel - szinte tavaszias de azért nyomokban a mamiéknál volt hó - még hintáztunk is és futkároztunk a kertben. No meg az elmaradhatatlan Pimpi-apa páros naná hogy hógolyózott és szétdúlta a kertet ... :)

Erik papával ment Karcsi bácsiékhoz állatokat nézni, Maja meg Pimpit erősítette a hógolyózásban. Én meg Janára felügyeltem, aki extrémitásával naná, hogy a legmagasabb csúcsokra tört ...

Hétfőn is lassan készülődtünk, mert keresztapuék javaslatára most nem ebédre voltak hivatalosak, hanem egy délutáni sütipartira. Bevallom jól esett, mert nem volt nagy kavarodás, mégis csak ha összeszámoljuk milyen sokan vagyunk ... Nos ennyi embert leültetni, meg mami is 3 napig szinte csak főz ... és akkor nem is vettük még, hogy mennyibe kerül.
Délután lázasan készülődtünk és szép lassan - tényleg nem vitték túlzásba :) - megérkeztek a vendégek is. Megvolt a gyertyagyújtás - Erik megint nem hazudtolta meg önmagát. Mivel Maja bojkottálta a verset, Erik szívesen elmondta mamival és ebben még az sem akadályozta, hogy nem is tudta a verset. :) Édes volt!
Aztán megajándékoztuk egymást szokás szerint és kis beszélgetéssel, mókázással, játékkal zártuk a napot.
Be kell valljam, sok dolgom nem akadt, mert Maját teljesen elvarázsolta Kristóf. Csüngött rajta és nem ment el a közeléből. Eriket meg Zsanika kergítette. :) Én meg járkálhattam Jana után, de csak egy darabig, mert felfedezte Lilit és már mindenhova követte, mutogatta neki merre és hogyan. Édesek voltak nagyon. Jó volt őket együtt látni.
Gyorsan eltelt a nap ... jó volt. Jó együtt lenni kicsit. És persze sokat emlegettük Lucát is.
Varrtam egy nyulat Lilinek is. Így már három van a világ különböző pontjain. Egy Janánál Magyarországon, egy Lilinél Franciaországban és egy Lucánál Erdélyben. Remélem, egyszer összetalálkoznak mind a hárman ... :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése