2012. január 1., vasárnap

Óév- újév


A szilvesztert most már szokásosan Gyurciéknál, Gyurciékkal töltöttük. Már jó előre megbeszéltük. Számítottak is rá a gyerekek és nagyon várták is.
Bár hiába mondtuk, hogy aludjanak nagyot délután, hogy jó sokáig bírják majd, egyedül Jana volt hajlandó álomba ringatni a fejét, bár ő se sokáig. Fél órát aludt mindössze.
Délután miután megsütöttük a töki-pompost, autóba vágtuk magunkat és átmentünk hozzájuk. Persze szokás szerint eltévedtünk ... az új lakóparkok labirintusa ... minden utca egyforma. :)
Már vártak minket, szuperül fel volt díszítve a lakás. A gyerekek persze rögtön belevetették magukat a játékba, a felnőttek a beszélgetésbe. Még egy üveg bor is felbontásra került. Igazán jó hangulatban telt az este.
Volt idő még durrogtatásra is. Kimentünk egy üres részre és apák kedvükre durrogtathattak. Előbb Jana unta meg, majd a kicsik. Maja és Gyurci pedig összeölelkezve nézték apákat. :)
Nem mellesleg a lányomat hol az egyik fiú, hol a másik ölelgette. Maja még ott is akart aludni, bár mondhatom ez is szokás már nála, tavaly pont így volt ezzel. :)
Erik is jól elvolt, Ricsivel játszottak. Jana meg folyton ment a nagyok után és nézte mit hogyan.
A nagy szó mégis az volt, mikor Ricsi odaadta Majának a kirakóját. Mert hogy előtte még soha senkinek, hiába kérték. De most szó nélkül, kérés nélkül odaadta ... no komment!
Aztán előbb Jana ájult be 10 fele, majd Erik is befészkelte magát az ölembe és elaludt. Összekészülődtünk és elindultunk. Útközben Maja is bealudt, így érdekes volt a feljövetel. :)
De sikerült éjfél előtt nem sokkal hazaérni, és mire ütött az óra, épp letettük a gyerekeket és apával kettesben ért minket az új év. :)
Még néztünk egy kis tűzijátékot ... komolyan hosszabb és szebb, mint az augusztus 20-ai állami. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése