2012. január 15., vasárnap

Mert ilyenekre most nagy szükségem van ...

2010. május 6.

Merengősen

Míg édesen alszanak - kifáradtak. Ma egy pocsolya esett a Czipó gyerekek áldozatául. A ruhák már száradnak, mosógép mindent elintézett. Édes gyermeki mosoly, mikor egy pocsolyába bele lehet ugrani. Én meg minek tiltanám??? :)

Szóval, visszatérve. Merengek sokat és sok mindenen. Nap mint nap - még mindig - érnek meglepetések. Jók rosszak. Mindig összeakadok valakivel, aki még nem tudja, hogy érkezik a harmadik. A legtöbben sajnálkoznak és sok erőt kívánnak. Van, hogy pl tegnap egy ikres anyuka mondta, hogy jó bátrak vagyunk. Vicces. Én már rá sem hederítettem, de barátnőm anyukája kérdezte, hogy ezt most komolyan ő mondja? Ikrekkel?
A legtöbben sajnálkoznak. Igen. És elmondják, hogy ők biza nem bírnák, mert egyel, kettővel is mennyit szenvednek. Vagy éppen gratulálnak, de látszik, hogy nem őszintén. És minden leolvasható az arcukról.
De azért érnek meglepetések. Néha olyanoktól, akiktől nem is várnám. Valamelyik nap megkaptam, hogy dehát olyan jól elboldogultál ezzel a kettővel is, nem lesz gond. Vagy pl ma, hogy hátigen, a harmadik sokszor véletlen érkezik, de annál nagyobb örömet okoz.
Mindig van valami ... és sose az, amire számítok.

Pedig biztos vagyok magamban. Egyre biztosabb. Egyre inkább érzem a helyem a világban. Minden napot úgy élek meg, hogy ezerszer mosolygok, ezerszer telik meg a szívem szeretettel. És mikor ma pl ebédnél mondom, hogy nekem is ennem kell, Majám pedig közli: igen, mert a kisbaba a pocakodban is éhes, de ne egyél ám túl sokat, mert az nem jó neki ... ilyenkor egyre inkább érzem, hogy nekem soha semmi más már nem kell. Naponta ezerszer élem át az érzést, hogy gyerekeim vannak, és imádom őket, és kapok ezernél több visszajelzést tőlük, hogy ezzel ők is így vannak. Nem mondom, hogy mindig könnyű, nem mondom, hogy nem telik el nap kiabálás nélkül, nem mondom, hogy egyszerűen kezelek mindig minden helyzetet,de a nap végén visszatekintek és ... nem akarok semmi mást, csak édesanya lenni, ezt az érzést akarom mindig, ezt a boldogságot és tökéletességet.

1 megjegyzés:

  1. kölcsönünk van, bármilyen velünk van, és készek vagyunk felajánlani bármilyen kívánt összeget
    Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com}
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés