2012. november 5., hétfő

Bárányhimlő 3. nap

Mivel pénteken délben kezdődött ... így ma a harmadik nap, szerintem.
Ma azért elég sok kijött. Miután felhívtam a doki néni aszisztensét hogy időpontot kérjek és megbeszéltük, hogy nem is olyan vészes, és hogy fölösleges bemenni, délutánra elég durván sok kijött rajta. Meg fel is szökött a láza. Igaz, délelőtt még csak 37,6 volt, de úgy leverte, hogy csak feküdt. Délután, mikor Maját meghozták - Olivérék mentek érte a hittanra - már 38,2 mértem nála, és megint csak feküdt. Bár Olivér kilendítette, de azért eléggé látszott rajta, hogy beteg.
Ha hat a gyógyszer, akkor jól van, túl jól is, de ha felszökik a hője, akkor leveri. Már elég sok pötty van, főleg a hasán és a hátán, meg a nyakán. Szóval, már nem félek attól, hogy nem ad védettséget. :)

Lányok egyenlőre jól, Maja oviban volt, élvezte, végre egy hét után, Jana meg élvezte a mai mese napot ... jobbat nem tudtam kitalálni. Dolgom volt és ha beteg, úgyse jó semmi sem.

ui.: mondjuk az éjszakát nem kívánom vissza. Este Erik feküdt le mellém, mert hát mégis figyelem, lázas e vagy valami. Nem a megszokott helyén alszik, így eléggé forgolódik és nyafogósan alszik. Aztán éjjel hajnali kettőkor megjelenik Jana. Hurrá! Szorítunk neki helyet. Aztán elalszom, és arra kelek, hogy mindenki a nyakamon alszik, szó szerint. Elrendezem Eriket, leveszem, Janát arréb tolom, visszafekszem és akkor érzem, hogy a lábamnál is érzek valamit. Vagy valakit. De ki lehet ilyen hosszú! Hát Maja is átsomfordált valamikor.
Akkor rendezés újra indul. Szépen beforgatom mindet, hogy kersztbe feküdjenek egymás mellett, Erik, Jana, Maja én meg a lábuknál valahogy elférek. Vagy elférnék, mert ez persze nekik nem volt jó. Így reggelig felváltva 20 percenként valaki felnyög, vagy csak úgy rúg egyet, hogy épp eltaláljon. Legjobb Erik, mert ő arcba rúg! Aztán Jana meg mellém kúszik, tehát a szépen kialakított sormintámnak semmi értelme ... Őszintén mondom, vártam a reggelt!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése