2012. március 19., hétfő

Hosszú hétvége 5.

Mert toldjuk meg eggyel, ami egyébként sem volt kevés. :)
Mivel a BK nevű gyorsétterem kuponokat adott, ha gyerekmenüt veszel és ezt az eleven parkban lehetett beváltani, így mi is kipróbáltuk végre. A mai napra ez volt időzítve. Kicsit már fáradtak voltunk és nekem sem nagyon akaródzott elmenni. De úgy voltunk vele, megpróbáljuk. Az előző napról még elemózsia is maradt, szóval csk ruhát kellett venni és már indultunk is. :)
Nekem kicsit csalódás volt, nem tudom valami másra számítottam a nagy beharangozások után. De végülis a gyerekek nagyon élvezték, mintegy majd három órát voltunk el. Még Jana is pörgött ezerrel és mindent ki akart próbálni. Két részre szakadtunk, egyikőnk volt a nagyokkal, másik meg Janával. Hihetetlen, hogy az egyetlen picike egy egész embert igényelt, ráadásul az aki vele volt mindig úgy elfáradt, hogy azért cserélgettünk, hogy addig tudjunk pihenni. :) Dehát azért nem kis mutatvény hajlongva közlekedni a labirintusban, majd meredek csúszdán lecsúszni, vagy éppen a trambulinon utána ugrándozni.
Nagyon jól éreztük magunkat, gyorsan eltelt. Még ismerősökkel is találkoztunk, csak úgy mint előző nap a vadasparkban. Nem lehet elég messze menni. :)
Még úgy is jó volt, hogy két viszonylag nagyobb iskolás csoport is volt.
De jól megizzadtunk, megéheztek a gyerekek, így elindultunk haza. Vagyis apa mondta, hogy ne már a kocsiban együnk, hanem ha már úgyis itt, akkor menjünk ki a Kopaszi gátra. Kis autókázás volt és már meg is terítettük a pokrócot, sütött a nap, kicsit úgyan fújt a szél, de olyan jót piknikeztünk, hogy végül ez is élmény lett. Vissza is vágyunk megint oda. :) Aztán még futkároztunk kicsit és végül elfáradtan autóba estünk és a gyerekek aludtak, mi meg szokás szerint megint kicsit autókáztunk. :)
Jó kis nap volt. Egy csomó élményünk lett és már érzem, jó kis tavaszunk és nyarunk lesz. Nyakunkba vesszük a várost és ha nem is az országot, de itt a környéket tuti. :)

Ja, és most végre vittem fényképezőt, szóval nemsokára hozok képeket is róla. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése