2012. december 1., szombat

Zsúr

A szombat is eléggé húzós lett. Mivel már beszéltem a Gyurciékkal, és megbeszéltük a szombatot, hogy talizunk, ezer éve már hogy utoljára, így nem volt szívem lemondani, mikor a hét közepén megkaptuk a meghívót Andris bulijára.
Így reggel korán keltem, megfőztem az ebédet és elmentünk Gyurciékhoz. Kicsit játszottak a gyerekek. Nekik van - még most láttuk először - két táncoló egerük, amik olyan mini hörcsöghöz hasonlóak, amiket nagyon szerettek volna a gyerekek, csak épp hosszú farkuk van. Szerencsére felkeltek az egerek, így volt alkalom megnézni őket, sőt megsimizni. Erik gond nélkül tette, sőt még a kezébe is vette, Maja viszont nagyon félt tőle, még le is ejtette. Így végre nagy kő esett le a szívemről, mert rájöttünk mi is, és Maja is, hogy még nem érettek meg a kisállatra. Így hoz majd a Jézuska társas játékot és nem hörcsögöt. :)
Aztán ezen kellemes tapasztalattal hazajöttünk, ebéd és alvás után, pedig gyors iramban készülődés következett, mivel ajándék bár megvolt rég, naná, hogy nem sikerült becsomagolni. Naná, hogy hiába csomagoltam be, a nagyok kérték, hogy tegyem is még zacskóba. És ha már beletettem, akkor naná, hogy Janának is kell egy. De zacskó ne legyen már üres, így még megálltunk egy tábla csokiért, és így épp időben érkeztünk a zsúrra.
Ami egyébként jobbkor nem is jöhetett volna, mert a nagyokat leadtuk, és mi meg Janával - mert hogy ő úgyse mondja el - karácsonyi beszerző túrára mentünk. :) Mivel a rendelések nagyrészt le voltak adva, aki meg nem adta le, annak már kitaláltuk, hogy mit szeretnénk, sőt még árban is körbenéztem a neten, így csak az autókázás maradt. Kocsiból ki, kocsiba be. Leginkább Jana élvezte az egészet, mert így kedvére rohangálhatott a boltokban, valamelyikünk mindig futott utána, közben meg váltottunk pár szót, ha infó kellett. :)
Bevásároltunk szinte mindent. Még ismerősökkel is találkoztunk. Heniék télapóra vásároltak, ezer éve nem beszéltem velük. Jó lenne elmenni egyet kávézni végre. Remélem ,a héten összejön. Sőt még Vikiékkel is találkoztunk, akik családi nagybevásárlást tartottak. hiszen tudjuk, minden szál a corában - most már auchanban - fut össze. :)
Mindennel kényelmesen végeztünk mire a nagyokért kellett menni. Ők szintén fergetegesen érezték magukat, így mindenki tényleg nagyon elfáradva ért haza. Húzós nap volt! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése