2013. június 21., péntek

Írdatlan meleg

Hétfő óta tart. A baj az, hogy hirtelen jött. Előző héten még hosszú nadrágban jártunk, most meg 38 fokig is felmegy a hőmérséklet. durva!!!!
Első napokban elég jól tűrtük. Aztán tegnap óta egyre nehezebb. Pláne, hogy éjjelre sem hül már le úgy. Pláne, hogy ez a vakáció első hete ...
Egyébként is nehéz az összeszokás. Neház megszokni, hogy nem kell sietni sehova, hogy nem kell időre rohanni, hogy nincs semmi ami fontos lenne. Hogy mi osztjuk be mikor mit csinálunk, hogy nincs semmi. Nekem is nehéz, nekik is.
Lassan majd biztosan alakul egy napirend. Meg nekem is erőt kell vennem magamon, hogy mindenfélét kitaláljak és meg is valósítsam, de ez a 40 fokban most nem olyan könnyű. Elmenni nem érdemes sehova, mert annyira meleg van.
Egyébként ezt útálom a legjobban, hogy egész télen itthon ülünk, pár órára megyünk ki, mert marha hideg van, és fogvacokva jövünk haza. Aztán nyáron szintén itthon ülünk, mert olyan marha meleg van, hogy levegőt venni is nehéz. Kezdem már unni a bezártságot.
Tök jó lett volna a hetet víz mellett tölteni. Ilyenkor úgy hiányzik a kert. Mert ha lemegyünk, akkor az árnyékban jó ülni. El tudnám képzelni, hogy egy pancsi medence mellett üldögélünk, néha megmártózunk ...
De ilyen melegben még a strandig sem tudok velük elmenni. Kicsit félek is egyedül a hárommal ... arról nem is beszélve, mi pénz az. Igaz, nem messze van most egy elég jó - legalábbis azt mondják, és nyitó kedvezménye is van ... remélem eljutunk oda a jövő héten. Jó lenne ... meglátjuk.
Aztt persze mondanom sem kell, hogy naná, hogy idén sem megyünk nyaralni, pedig már tényleg olyan jó lenne. Maja születése előtt voltunk utoljára ... :/ De még apa sem beszélt a terveiről, hogy mikor szándékszik elmenni szabira ... mondjuk pasiból van, eszébe sem jut - évek tapasztalatából mondom - míg én rá nem kérdezek ...
Hát így vagyunk most. Remélem lesz még jobb is ...

1 megjegyzés:

  1. Na tessék megírtad ezt a bejegyzést és csokkent a homérséklet legalább 10 fokot !Jó vagy! Legkozelebb elobb kéne :-)

    VálaszTörlés