2012. június 2., szombat

Ügyelet

Szombat reggel a Csillaghegyi közösségi házba mentünk volna ... készülődtünk, aztán apa levette Dundiról a ruhákat és megláttuk, hogy a hajlataiban apró pöttyös égő vörös, a combjai meg izzó vörösen égnek. MIntha megégett volna.
Kis gondolkodás után, telefonálás, majd mivel doki nénink ügyelt így életünkben először elmentünk az ügyeletre. Szerencsére nem voltak sokan. Dundi felettéb jókedvű volt, talán nagyon is.
Nem is kellett sokat várni, sorra kerülünk, doki néni is elképed, hogy milyen nagyon intenzív a combján, de megnyugtat, hogy "csak" allergia. Valszeg az öblítőre, mert hogy az elmúlt hetekben csak az volt új az életében, meg esetleg a pelus is, de az nem magyarázat a hónaljra, vagy a köldökre. Felírt egy krémet, meg szedjünk fenistil cseppeket.
Ügyeletes gyógyszertár, aztán haza, apa bekente és irány aludni ... két óra elteltével felkel és sehol semmi. MIntha csak álmodtuk volna az egészet. És később se.
Doki néni azt mondta, legalább egy hét, mire a combjairól eltűnik, mert ott nagyon durva ... hát elég volt két óra ... vagy mi volt ez??? Én még ilyet nem pipáltam. Komolyan szórakozik velünk a kiscsaj!!!! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése