2013. augusztus 7., szerda

Meleg van!!!!

De olyan, hogy már levegőt venni is fáj. És már napok óta. És már tényleg alig lehet bírni.
Ezért nem is csináltunk semmit már a múlt héten sem. Csak próbáltuk átvészelni a napokat valahogy és azt a kis lehülést várni és arra a pár órára koncentrálni mikor lemegyünk. Az agybajt meg itthon túlélni ...
Szombaton elmentünk Dorogra, a Palatinus tóra. Igaz, csak délután indultunk, mert nappal kimozdulni is gáz ... mire odaértünk rengetegen voltak. Azért csak akadt egy kis hely a sátrunknak. Végül is nem bántuk meg, és ha belegondolok, hogy 600 forintért mártóztunk meg ... nos Eszti szerint hétfőn piránját találtak benne ... nos erre nem írok semmit. Pedig maga a tó nagyon hangulatos. Oldalán kis házakkal, igazi vízparti élmény lehet egész nyáron ott nyaralni.
Aztán vasárnap mamiékhoz mentünk, mert hát Pimpinek volt a szülinapja. Kicsit lehültünk ott is.
Hétfőre még melegebbet mondtak és úgy is lett. Ezért mikor apa hazajött csak a Mocsáros játszó jöhetett szóba. Jó is volt, mert míg nálunk a panelek ontják a meleget, ott jó pár fokkal hűvösebb volt és még fogócskáztunk is.
Aztán kedden a Laborc utcai strandot próbáltuk ki. Ott 1600 forintért fürödtünk öten. 6 éves kor alatt nem kell fizetni. Igaz, kicsit nagyobb árat fizettünk érte, de erről majd később.
Nagyon jó volt, mert busszal mentünk, Esztiék elvitték a cuccunkat. Ott meg szuper jó volt a víz, egy 90 és egy 120 cmes medence. Az én gyerekeim imádták. Jana kb fél órát ugrált a medencébe kezdésenek. Maja meg szinte ki sem jött a vízből, Erik meg minta pattogó bolha ugrált szinte végig.
Ma ... megpróbálunk kitartani. Elvileg péntek délután jön a lehülés. Ami ha 10 fok, akkor is marha meleg. De ez már tényleg kibírhatatlan. Nincs erőm játékokat kitalálni, folyamatosan ordítanak, veszekednek, én is kiabálok velük ... hiába fenyegetőzök, semmi nem használ. Ordításból ordításba ... az én idegeim meg ... ó enyhülés gyere már!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése