2013. március 12., kedd

Zűrös

El-elmaradoznak a bejegyzések. Pedig sűrű napokat élünk, csak az íráshoz nem jön az ihlet. Fura, hogy rengeteg minden vana fejemben,aztán a megvalósítás meg csak várat magára. Most pl már várom a szünetet, mert rengeteg tervem van, de tudom semmi nem fog megvalósulni, mert fejben sokkal könnyebb elindulni három gyerekkel, mint ténylegesen.
Kicst vívódok is magammal. Nehéz beosztanom az időmet, hogy mindenre jusson. Pláne most, hogy főznöm is kell, mert ahonnét eddig hoztuk az ebédet, bezárt. Nem könnyű, sem anyagilag, sem időbelileg.
De azért ennek ellenére pörögnek a napok rendesen. Pl a hétvégét is jól meghúztuk. Szombaton mamiéknál voltunk lenn, mert maminak szülinapja volt. Nagyot játszottak, jól érezték magukat, csak épp alvásra nem sok idő maradt. :)
Aztán vasárnap meg hiába lógott az eső lába, mégis elmentünk a Kopaszi-gátra egy barát családdal, és nem bántuk meg. Gondoltam, rohangálnak két órát ... no ebből 5 lett. Alvás nélkül ... este senkit nem kellett altatni, engem sem. ;)
Közben meg itt a nyakamon a tavaszi takarítás ... és Dundi. :) Nap mint nap belegondolok, hogy szeptembertől ovis lesz ... hihetetlen. Hiszen még olyan baba. :)
Közben meg nem, mert azon gondolkodtam, hogy még nincs két és fél és már szobatiszta, hogy 30-40 darabos kirakót simán kirak. De a beszéddel még mindig hadilábon áll, mert azt gondolja, minek az. Néha még én sem értem, mit akar. Pláne, hogy a kedvenc szava a pa, ami jelenthet palacsintát, sapkát, banánt ... szóval elég sok mindenre használja, és persze ő a dühös, mikor nem értik meg. :)
Maja meg lassan suliba megy. Még kb egy hónap gyomorgörcs, akkor van a beíratkozás. És közben meg folyamatosan vívódok magammal, hogy jó lesz e, hogy tényleg bírni fogjuk, hogy jó döntést hoztam e ... Ő tántoríthatatlan. :) És szombaton pizsamás buliba megy!!!! Már másodjára marad ki éjszakára. Elképesztő!!!!!
Erik most valahogy az átlagos középsők életét éli. Vele most nem történik semmi. Néha kibillen az egyensúlyából, néha kicsit ápolni kell a lelkét, de amúgy eléggé megtalálta most a helyét.
Hát így vagyunk mostanában. Gatyába kéne ráznom magam. Mert itt a tavasz!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése